Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittymislomake

 

Kaikilla sivustoilla on omat lomakepohjansa, eikös? Niin on tälläkin sivustolla!

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

 

*Nimi: hahmosi nimi, esim. Pöllösulka

*Menneet-/Tulevat nimet: tähän hahmosi entiset, ja mahdollisesti tulevat nimet.

Soturinimi: täytä tämä kohta VAIN jos aloitat pennusta tai oppilaasta, ja sinulla on tiedossa jo hahmosi tuleva soturinimi.

*Ikä: hahmosi ikä (kuukausina), esim. 37kk

*Sukupuoli: hahmosi sukupuoli (naaras tai kolli)

*Klaani: kissasi klaani (Hämy-, Meri-, Vuori- tai Heinäklaani)

*Luonne: millainen hahmosi on luonteeltaan? Ilkeä ja ärsyttävä? Utelias ja vilkas? Kiltti ja tottelevainen? VÄHINTÄÄN NELJÄ VIRKETTÄ, EI LISTAMAISIA LAUSEITA

*Ulkonäkö: miltä hahmosi näyttää? Onko sillä kuviointeja tai arpia? Entä silmien väri? PAKOLLINEN, VAIKKA HAHMOSTA OLISI KUVA. VÄHINTÄÄN NELJÄ VIRKETTÄ, EI LISTAMAISIA LAUSEITA

Kuva: jos hahmostasi on kuva, voit laittaa siihen linkin tähän. SINULLA ON OLTAVA OIKEUS KUVAN KÄYTTÖÖN JA MAHDOLLISUUS TODISTAA OIKEUTESI

Theme song: jos on joku biisi, joka kuvaa hahmoasi hyvin, voit laittaa sen tähän. Usealla eri hahmolla voi olla sama kappale, mutta vain, jos hahmot eivät kuul samalle pelaajalle.

Toiveet: jos hahmollasi on toiveita, voit laittaa ne tähän. (esim. päälliköksi nouseminen tai ison perheen perustaminen) Myös oppilaiden mestaritoiveet tähän kohtaan.

*Perhe: tähän voit listata hahmosi perheen. Jos siihen kuuluu NPC-hahmoja, on sinun neuvoteltava asioista ylläpidon kanssa.

Muuta: jos hahmostasi jäi vielä jotain kertomatta, voita laittaa sen tähän.

 

Jos pelaajalla on muuta sanottavaa, kannattaa käyttää '//' merkkejä.

Tyhjä lomakepohja löytyy täältä.

 

 

 

Liittymislomake  [ Kirjoita ]

Nimi: Shir
Kotisivut: http://pienettassut.suntuubi.com

11.02.2019 18:30
Nimi: Esimerkkipentu

Menneet-/Tulevat nimet: Esimerkkitassu, Esimerkkikisu

Soturinimi: Esimerkkikisu

Ikä: 666kk

Sukupuoli: kolli

Klaani: Tähtiklaani

Luonne: Esimerkkikisu on vilkas ja iloinen kissa, joka rakastaa tutkia uusia paikkoja. Esimerkkikisu reagoi eri asioihin yleensä hyvin vahvasti, mutta on olemassa tilanteita, joihin Esimerkkikisu ei reagoi lainkaan. Esimerkkikisu on onnellinen ja valmis saamaan uusia ystäviä, ruveten helposti jahtaamaan muita kissoja toiveenaan ystävystyä näiden kanssa. Vaikka Esimerkkikisu onkin iloinen ja energinen, se on myös välinpitämätön ja saattaa joskus jättää tärkeimmätkin asiat tekemättä.

Ulkonäkö: Esimerkkikisu on valkoinen, hieman lihavahko kolli, jolla on vaaleanpunaiset silmät ja nenänpää. Tämän tassut ovat pienet ja pehmeät, jonka takia Esimerkkikisun on vaikea liikkua lumessa ja pehmeässä hiekassa. Esimerkkikisulla on pilvenpehmeä ja -valkea turkki, joka takkuuntuu harvoin ja hohtaa aina puhtauttaan. Esimerkkikisun häntä on pitkä ja pörröinen, samoin kuin tämän vatsa- ja rintaturkki.

Kuva: https://www.instagram.com/p/Btv4fR6ByAA/

Theme song: Dr. Jean's Banana Dance

Toiveet: saada mahdollisimman paljon ystäviä

Perhe: [mysteeri mikitin]

Muuta: Tämä lomake on vain esimerkki hakemuksesta.

©2019 Pienet Tassut - suntuubi.com